Krukväxter

Vi har alltid ett stort urval av säsongens krukväxter och en avdelning fylld med vackra växter, både egenodlade och inköpta. Under säsong har vi även ett växthus fyllt med blommor där du är välkommen att kika runt, plocka själv och själv välja ut din favorit.

Snittblommor

 

Snittet är som alla blommor årstidsbaserat och vi har alltid ett stort sortiment av det aktuella för årstiden i vår butik.
Vill du beställa något eller finns det något du undrar över? Då är du hjärtligt välkommen att ringa eller besöka oss.

Garden

 

På vår utegård kan vi erbjuda det mesta till din trädgård, balkong eller uteplats. Vi har ett stort utbud av säsongens perenner, träd och buskar och är det något du saknar så försöker vi givetvis beställa hem det, utan extra kostnad.
Under sommaren så är det mesta av våra sommarblommor egenodlade, det vi köper in är till största del närodlat.

Krukor

 

Vi har krukor i alla möjliga färger och storlekar till ett bra pris.
Vi har även lerkrukor av bästa kvalitet och ett rejält utbud av utekrukor som finns i bland annat lera, glaserat, zink, plåt och betong.

Presenter

 

Vi säljer inte bara växter och dess tillbehör, utan även en del inredning och presenter. Där ibland ljusstakar, doftljus, kransar, kort, konfektyr och prydnadssaker.

Trädgårdstillbehör

Att använda sig utav bra jord är väldigt viktigt för att få ett bra resultat i trädgården.
Hos oss finner du den jorden som du behöver för att få det perfekta resultatet.
Gödning är också en viktig ingrediens till en välmående och snygg trädgård.
Vi har ett stort utbud på olika sorters gödning. Fråga gärna personalen om du är osäker på vad du ska välja till just din trädgård.